HOW TO BUY » Hogy zajlik a vásárlás?
Hogy zajlik a vásárlás?

A legfontosabb feladat a helyes nagyságrendű feszültségváltó megválasztása. A megfelelő feszültségváltó kiválasztási módjának részletes leírása a honlap kezdőoldalán olvasható. Az áru Kosárba való helyezését követően módosítható a mennyiség,vagylehet folytatni a bevásárlást egy további tétellel. Következő lépés a házhoz szállítás megválasztása, amiországok szerint van felosztva. AMagyarországratörténő szállítás postailletéke nem magas. A vásárlás kifizethető PayPal alkalmazáson keresztül, átutalással, vagy utánvéttel. Nem készpénzzel történő törlesztés EUR pénznemben, S€PA rendszeren megvalósított pénzbeli átutalás esetén kezelési díjtól mentesen.

 

Az árut aGLS küldeményező cég szállítja házhoz. Ön az áru kiszállítását követően azonnal megkap egyértesítést e-mailbena csomag nyomon követésére szolgáló kóddal.Ezzel részletesen nyomon követheti a csomag útját egészen a saját kezébemegtörténő átadásig. Szokásos megrendelés esetén a küldeményt Ön 12 órán belül, következő nap kézhez kapja.Későbbi időpontban megvalósított vásárlás esetén 48 órán belül. A szállítást a FROGMAN s.r.o.[Kft.] fuvarozó cég biztosítja számunkra - a csomagon ez lesz feltüntetve Feladó gyanánt.

Ha ÖnVAT fizető szubjektum,az árut kézbesíthetjük Önnek VAT nélkül. Kérem, ellenőrizze saját VAT száma érvényességétITT. Ilyen módon lefolytatott megrendeléskor az áru árát ne törlesszeon-line alkalmazással, várjon vele. Mi a számlát kézileg módosítjuk, majd megküldünk Önnek egy törlesztésre irányuló tájékoztatást.

 

A termékekre 24 hónapos jótállás érvényes. Az esetleges garanciás időpontban igényelt javítások új termék postafordultával megvalósított megküldésével kerülnek intézésre.

MWU0M